WINTERKORTING t/m MAART, van 20% tot 40% op alle accommodaties! Reserveer vandaag nog!
Facebook

Familieweekend

Organiseer uw familieweekend bij De Aalbertshoeve!

Organiseert u één keer in de zoveel tijd een familieweekend, boek dan eens een accommodatie bij de Aalbertshoeve. Hoe groot uw familie ook is, bij ons kunt u terecht. Bij ons zult u een heerlijke tijd hebben. In de groene omgeving van Ermelo staan onze sfeervolle verblijven. Maak een wandeling door de bossen in de Veluwe of beleef een heerlijke dag aan het strand met de familie!

De groepsaccommodaties

We hebben drie verschillende groepsaccommodaties voor u klaar staan, elk voor verschillende groepsgroottes. Bij elke groepsaccommodatie zitten standaard slaapzalen of kamers met bedden, een keuken, voldoende sanitaire voorzieningen en voldoende tafels en stoelen. Daarnaast bieden onze accommodaties ook voldoende recreatievoorzieningen zoals een tafeltennistafel, sjoelbak, dartbord, voetbalspel en tv en beamer + beamerscherm. Buiten kunt u genieten van een terras en zijn er veel mogelijkheden voor kinderen om te spelen met schommels, wippen een sportveld met een volleybalnet en grote en kleine voetbaldoelen. Er is keuze uit de volgende groepsaccommodaties voor een familieweekend:

Bekijk de specificaties van de diverse accommodaties op de desbetreffende pagina’s. Het is mogelijk om vanaf 30 personen een accommodatie te huren.

Recreatie op De Aalbertshoeve en omgeving

Bij De Aalbertshoeve zijn verschillende recreatiemogelijkheden en activiteiten om tijdens het familieweekend te doen. Ga bijvoorbeeld klootschieten, zeskampen of doe een kompastocht! Daarnaast biedt de omgeving ook veel activiteiten in bijvoorbeeld zwembaden, bowlingcentra, recreatieparken en dierentuinen en op 1.5km afstand een binnen en buitenspeelplaats.

Online boeken

Heeft u een accommodatie gekozen? Dan kunt u direct online boeken of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook contact met ons opnemen door te bellen naar 0341-552166.

 

Boodschappen bezorgdienst

PLUS LEEUWERIKSTRAAT  bezorgt de boodschappen kosteloos, en zij halen na uw verblijf de boodschappen die over en houdbaar zijn  weer op, u ontvangt achteraf de factuur van de gebruikte boodschappen.                                                          Tel. 0341-556485  (zelf regelen)

Bekijk onze accommodaties! Het is mogelijk deze te combineren!


DE DEEL
De Deel

Geschikt tot 86 personen.

MEER INFO
'T SCHOT
't Schot

Geschikt tot 44 personen.

MEER INFO
KAMPHUUS
Kamphuus

Geschikt tot 52 personen.

MEER INFO

De aalbertshoeve wordt
aanbevolen door:

Aanbevolen door

NEEM VOOR MEER INFORMATIE VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN BEL 0341-552166 OF