Wave-line

Manieren/Huisregels

Zo zijn onze manieren

manieren2

U bent te gast op onze Groepsaccommodatie.
Om alles in goede orde te laten verlopen en voor beide kanten een prettig verblijf en contact te garanderen, vragen wij u om u aan onze manieren te houden.

Bij aankomst controleert u het gehuurde en meldt evt. schade, gebreken of vermissingen. Na goed bevinden bent u verantwoordelijk voor de gehuurde accommodatie(s).
Het erf en de gebouwen schoonhouden.
Het speelveld is voor het voetballen en andere activiteiten. Dus niet voetballen tussen de gebouwen op het erf ( glasschade).
Op de slaapzalen wordt geslapen, het is geen recreatieruimte. Wij vragen u de slaapzalen netjes te houden tijdens uw verblijf (evt. bezoek).

 

 

Een hoeslaken, kussensloop en slaapzak of dekbed, dient u zelf mee te nemen en ook te gebruiken op de bedden.                                                              Om 23.00 uur behoort het rustig te zijn op het terrein Na 23.00 ook niet meer op de trampoline. Bij eventuele avondwandeling rustig zijn in de bewoonde omgeving. Er zijn mensen die er weer op tijd uit moeten. Ook zijn er veel paarden en ander vee in de buurt en bij ons op het bedrijf, er is dus geen vuurwerk toegestaan (oud en nieuw uitgezonderd).

De keuken is om in gekookt te worden en eten te bereiden. Pannen dienen om in gekookt te worden en niet voor bijvoorbeeld bij spelletjes te gebruiken of voor drinkbak voor een hond. Schalen zijn erom in op te dienen, dus niet gebruiken om etenswaren in op te warmen. Het bestek -en serviesgoed is uitgeteld. Alles wat kapot of kwijt is wordt in rekening gebracht. De slaapzalen, recreatiezaal, keuken, toilet en douches dienen bij vertrek weer netjes achtergelaten te worden.

Wij vragen u om niet te vloeken. Ten eerste is vloeken een teken van onmacht. Ten tweede bent u beledigend. De zondagsrust wordt op dit bedrijf in acht genomen. Wilt u op zondag een van onze activiteiten doen dan graag zaterdag even bij de receptie de spullen daarvoor halen. Uiteraard zijn wij voor noodgevallen altijd bereikbaar.

Wij hopen op een goede samenwerking en wensen u een prettig verblijf in onze accommodatie(s).

Albert en Mathilde