WINTERKORTING t/m MAART, van 20% tot 40% op alle accommodaties! Reserveer vandaag nog!
Facebook

Partytent

De partytent lijkt op een feesttent, maar dan net even anders. De partytent kan gezien worden als een verlengde van uw huiskamer. De partytent is zeer geschikt voor familie aangelegenheden.

De partytent geeft ruimte voor 80 personen. De partytent bestaat uit 2 gedeelten. De feesttent kan worden verkleind door een deel af te schermen, zodat voor kleinere groepen het een gezellige ruimte is. De kleine tent kan ook als “speeltent” gehuurd worden. In de “speeltent” staat een luchtkussen en andere spellen.

Bekijk de prijzen

De partytent is te huur op basis van zelfverzorging. Voor drinken,eten en versnaperingen mag zelf gezorgd worden.

De partytent kan verwarmd worden. In de feesttent staat een bar die voorzien is van warm water. Ook is er in de partytent een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Verder is de partytent geheel ingericht. Er staan stoelen, tafels en statafels. Voor kopjes, schotels en glazen hoeft niet gezorgd te worden, want die staan in de kast voor gebruik.

In combinatie met boerengolf, voetgolf, boerenzeskamp, skelters, luchtkussen, klootschieten of kompasroute bent u verzekerd van een gezellige middag en/of avond.

Kortom……..ook zeer geschikt voor personeelsuitjes, verjaardagen, kinderfeestjes enz.

Download hier de plattegrond

Meer informatie over Partytent

Vul onderstaand formulier in of bel 0341 – 552166 en toets een 2.

De aalbertshoeve wordt
aanbevolen door:

Aanbevolen door

NEEM VOOR MEER INFORMATIE VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN BEL 0341-552166 OF