WINTERKORTING van nov. 2017 t/m feb. 2018, van 20% tot 40% op alle accommodaties! Reserveer vandaag nog!
Facebook

Partytent

De partytent lijkt op een feesttent, maar dan net even anders. De partytent kan gezien worden als een verlengde van uw huiskamer. De partytent is zeer geschikt voor familie aangelegenheden.

partytent02

De partytent geeft ruimte voor 80 personen. De partytent bestaat uit 2 gedeelten. De feesttent kan worden verkleind door een deel af te schermen, zodat voor kleinere groepen het een gezellige ruimte is. De kleine tent kan ook als “speeltent” gehuurd worden. In de “speeltent” staat een luchtkussen en andere spellen.

Klik hier voor meer informatie

De partytent kan verwarmd worden. In de feesttent staat een bar die voorzien is van warm water. Ook is er in de partytent een koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig. Verder is de partytent geheel ingericht. Er staan stoelen, tafels en statafels. Voor kopjes, schotels en glazen hoeft niet gezorgd te worden, want die staan in de kast voor gebruik.

In combinatie met boerengolf, voetgolf, boerenzeskamp, skelters, luchtkussen, klootschieten of kompasroute bent u verzekerd van een gezellige middag en/of avond.

Kortom……..ook zeer geschikt voor personeelsuitjes, verjaardagen, kinderfeestjes enz.

partytent03
partytent07

De partytent is te huur op basis van gedeeltelijke zelfverzorging. Voor drinken en versnaperingen mag zelf gezorgd worden. Het eten verzorgen wij voor u. Mogelijkheden hiervoor zijn luchbuffet, warm/koud buffet, chinees buffet of barbecue. Bekijk hier uw mogelijkheden.

U kunt zelf uw arrangement samenstellen met behulp van de prijslijst of u kunt een keuze maken bij arrangementen. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons op nemen.

Download hier de plattegrond

De aalbertshoeve wordt
aanbevolen door:

Aanbevolen door

NEEM VOOR MEER INFORMATIE VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN BEL 0341-552166 OF