WINTERKORTING t/m MAART, van 20% tot 40% op alle accommodaties! Reserveer vandaag nog!
Facebook

Verenigingen

Organiseer een weekend weg voor uw vereniging bij De Aalbertshoeve!

Gaat u een weekend weg met uw vereniging? Boek dan een groepsaccommodatie bij De Aalbertshoeve in Ermelo! De mogelijkheden zijn eindeloos. We bieden dan ook veel meer dan alleen sfeervolle verblijven voor grote groepen. Bij ons kunt u het hele weekend regelen, met daarbij leuke en sportieve activiteiten op locatie en in de omgeving!

Sfeervolle verblijven

Onze groepsaccommodaties zijn sfeervolle verblijven in een groene omgeving. U heeft bij ons de keuze uit verschillende groottes. Het is ook mogelijk om de groepsaccommodaties te combineren en tegelijk te boeken. Zo kan de hele vereniging, tot wel 186 personen, mee.(studie/studenten verenigingen uitgesloten) U heeft de keuze uit de volgende groepsaccommodaties:

Alle accommodaties zijn voorzien van een recreatieruimte, voldoende eettafels en –stoelen, bedden en sanitaire voorzieningen.

Recreatiemogelijkheden bij de accommodaties

In de accommodaties zijn een tv met dvd speler, dartbord, tafeltennistafel, sjoelbak en een voetbaltafel aanwezig. Daarnaast zijn er buiten de accommodaties allemaal een eigen terras, zitkuil, sportveld met grote en kleine voetbaldoelen en volleybalnet en een trampoline aanwezig. Hier kan bijvoorbeeld een sporttoernooi georganiseerd worden met alle leden van de vereniging! Daarnaast kunt u ook meedoen aan de georganiseerde activiteiten op locatie. Denk bijvoorbeeld aan klootschieten!

Recreatiemogelijkheden in de omgeving

De groene omgeving, de bossen in de Veluwe en het strand lenen zich perfect voor zelf georganiseerde activiteiten tijdens het weekend met de vereniging! Daarnaast kunt u in de omgeving ook terecht bij bowlingcentra, zwembaden, dierenparken en attractieparken, voor een gezellig dagje uit.

Contact opnemen

Heeft u een keuze kunnen maken voor een accommodatie voor uw weekend met de vereniging? Dan kunt u middels het contactformulier contact met ons opnemen. Dit kan ook door te bellen naar 0341-552166, of bekijk online de huidige bezetting van de accommodaties met de mogelijkheid om direct te boeken.

 

Boodschappen bezorgdienst

PLUS LEEUWERIKSTRAAT  bezorgt de boodschappen kosteloos, en zij halen na uw verblijf de boodschappen die over en houdbaar zijn  weer op, u ontvangt achteraf de factuur van de gebruikte boodschappen.                                                          Tel. 0341-556485  (zelf regelen)

Bekijk onze accommodaties! Het is mogelijk deze te combineren!


DE DEEL
De Deel

Geschikt tot 86 personen.

MEER INFO
'T SCHOT
't Schot

Geschikt tot 44 personen.

MEER INFO
KAMPHUUS
Kamphuus

Geschikt tot 52 personen.

MEER INFO

De aalbertshoeve wordt
aanbevolen door:

Aanbevolen door

NEEM VOOR MEER INFORMATIE VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN BEL 0341-552166 OF